Accomodatie 16 personen

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg

De 16 persoons accommodatie, eventueel uit te breiden naar 18 personen, bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij en is in 2004 geheel nieuw verbouwd volgens de laatste eisen met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Alle ruimtes zijn op de begane grond en zijn geheel rolstoeltoegankelijk. De accommodatie is voorzien van 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Er bevinden zich eenpersoonsbedden en stapelbedden voorzien van matrassen, dekbedden en kussens. Op de tweepersoonskamers zijn wastafels met koud en warm water. Verder zijn er gewone douches en toiletten en er is een invalide/douche/toilet. Er is een royale recreatie/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken. Televisie en geluidsapparatuur zijn aanwezig. Bij de accommodatie is een ruim terras en een recreatieveld. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Accomodatie 26 personen

De 26 persoons accommodatie bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij en is in het voorjaar van 2002 geheel nieuw verbouwd. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot veiligheid en hygiëne. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er bevinden zich eenpersoonsbedden en stapelbedden voorzien van matrassen, dekbedden en kussens. Op alle kamers zijn wastafels met koud en warm water. Verder zijn er gewone douches en toiletten en een invalide/douche/toilet. Er is een royale recreatie/eetruimte met een volledig uitgeruste keuken. Televisie en geluidsapparatuur zijn aanwezig. Bij de accommodatie is een ruim terras en een recreatieveld. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Faciliteiten

De accommodaties worden verhuurd op basis van zelfverzorging. Dat wil zeggen, dat u zelf zorgt voor bed-, bad-, en keukenlinnen en het verzorgen van uw maaltijden. Bed-, bad- en keukenlinnen kan desgewenst gehuurd worden. Als u uw vakantie liever geheel verzorgd doorbrengt, dan kan dit ook. Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruik maken van de broodservice, de maaltijdenservice en/of de boodschappenservice. Uw verse broodjes worden bij de accommodatie afgeleverd, 's middags en/of 's avonds staat er een maaltijd voor u klaar en als u ons per mail tijdig laat weten welke artikelen u graag in de koelkast en provisiekast hebt, dan zorgen wij dat uw boodschappen bij aankomst klaarstaan. Voor de allerkleinsten hebben wij eventueel een kinderbox-bed en stoel beschikbaar. Voor het gebruik hiervan worden geen kosten in rekening gebracht. Wel willen wij graag van te voren weten of u deze nodig heeft, zodat alles klaarstaat als u komt.

Aangezien wij het belangrijk vinden dat iedereen, jong en oud, met of zonder beperkingen een fijne tijd bij ons door kan brengen, staan wij altijd open voor ideeën en suggesties.